Meet the Team

  1. Home
  2. Meet the Team

Maud Bökkerink, Karin van Beekum en Annemarije Schoonbeek hebben FECWise in 2018 opgericht in de overtuiging dat ‘training adds value’. Annemarije heeft FECWise in oktober 2020 wegens een overstap naar de Rijksoverheid verlaten.

Maud Bökkerink en Karin van Beekum hebben gezamenlijk meer dan 50 jaar werkervaring. Een team dat regelmatig gezamenlijk trainingen verzorgt. Of het nu aan 1e lijns compliance medewerkers is, de Raad van Bestuur van een bank of aan financieel toezichthouders in de Hoorn van Afrika, FECWise traint.

Dit doen zij met op maat gemaakte trainingen, workshops of awareness sessies, in-house of via gerenommeerde opleidingsinstellingen.

Maud Bökkerink

Maud Bökkerink werkt al meer dan 20 jaar op het gebied van compliance, integriteit, toezicht, en de bestrijding van financieel-economische criminaliteit. Na gewerkt te hebben bij de FIU, KLPD, het Ministerie van Financiën, IMF en De Nederlandsche Bank (DNB) is Maud sinds september 2017 begonnen als zelfstandig consultant op het gebied van compliance, de integere bedrijfsvoering, AML/CFT en sanctieregelgeving.

Karin van Beekum

Karin is ruim 20 jaar werkzaam in de financial services industrie. Karin is van huis uit fiscalist (PwC en AEGON) en was in de periode 2011-2017 werkzaam als toezichthouder bij DNB. In deze hoedanigheid heeft zij diverse onsite onderzoeken bij financiële instellingen en trustkantoren verricht en was zij, als projectleider, betrokken bij diverse themaprojecten waaronder de thema’s CV- structuren en doelvennootschappen met buitenlandse branches. Karin is momenteel werkzaam bij Profound Integrity Audits, een expert op het gebied van Wwft en Wtt audits en daarnaast is zij trainer op het gebied van AML/CFT en sanctieregelgeving.