SW Training

  1. Home
  2. SW Training

De diverse sanctieregelingen leveren een complex geheel van eisen en verplichtingen op. Zo zijn er Nederlandse sancties, EU-sancties maar ook VN-sancties. Welke sanctielijsten gelden voor uw instelling? Welke van uw producten en diensten leveren een hoog risico voor sanctie-omzeiling op. Zijn economische sancties relevant voor uw instelling en moet u rekening houden met dual-use goods? En tegen welke landen lopen er allemaal sancties?
Voor al uw vragen over de sanctieregelgeving levert FECWise op maat gemaakte trainingen. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en casuïstiek, geven wij trainingen die geschikt zijn voor 1e, 2e en 3e lijns medewerkers.

In onze trainingen kunnen wij bijvoorbeeld ingaan op de verschillen tussen de Nederlandse, EU- en VN-sanctieregimes, de processen die nodig zijn om sanctiecontroles uit te voeren, informatie over hoe sancties worden omzeild en de sanctieregimes die voor diverse landen gelden.

Voorbeelden van gegeven trainingen:

  • Kennissessie Wwft en Sw voor een dienstverlener
  • In-house training Wwft en Sw beleggingsonderneming
  • Training op het gebied van screening (sanctiewet, PEP, bad press) aan 1e lijns compliance medewerkers betaalinstelling